Náplň kurzu
Mimo jiné vás naučíme logiku přípravy, principy techniky "stir fry" a krájení jednotlivých ingrediencí před vlastní tepelnou přípravou.
- Hovězí maso štěstí - Suang si
- Krůtí maso se sezamem
- Vepřové maso na pórku
- Kuřecí Kung-pao
Mimo jiné vás naučíme logiku přípravy, principy techniky "stir fry" a krájení jednotlivých ingrediencí před vlastní tepelnou přípravou.
- Hovězí maso štěstí - Suang si
- Krůtí maso se sezamem
- Vepřové maso na pórku
- Kuřecí Kung-pao
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 85/14
160 00 Praha 6
4 hodiny
26. Listopad
Středa 16:00
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukaz
Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?