Prostě Vás naučíme vařit ...

Náplň kurzu:

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

Barva – hraje u zeleninových pokrmů důležitou roli:

-       jak zachovat či posílit barvu připravované zeleniny

-       jak blanšírovat zeleninu

-       jak připravit a uchovat ochucené oleje

-       textury pokrmu – důležitý chuťový vjem

 

Náplň kurzu:

Plněné listy čínského zelí, rajčatová omáčka 

Pětiminutový hráškový hummus, avokádo, sušené olivy a koriandrový olej

Polévka z pečených rajčat

Terina z lilku a rajčat, citronová ricotta

Pyré z karamelizovaného květáku a pečený květák na másle, pražené mandle

 

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Srpen 2020

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.