Kurzy

Datum a čas Název kurzu Lektor
Červenec 2017
31 Červenec Pondělí 16:00 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
Srpen 2017
1 Srpen Úterý 16:00 Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše! Tomáš Černý Uplatnit poukaz
2 Srpen Středa 16:00 Vůně vietnamské kuchyně Giap Thi Lan Uplatnit poukaz
3 Srpen Čtvrtek 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
3 Srpen Čtvrtek 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
7 Srpen Pondělí 16:00 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
8 Srpen Úterý 16:00 Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády Jaroslav Zahálka Obsazený termín
9 Srpen Středa 16:00 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
10 Srpen Čtvrtek 09:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
10 Srpen Čtvrtek 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
14 Srpen Pondělí 16:00 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
15 Srpen Úterý 16:00 Jak vyrobit domácí čestvé grilovací klobásky František Kšána Obsazený termín
16 Srpen Středa 16:00 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
17 Srpen Čtvrtek 16:00 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
21 Srpen Pondělí 16:00 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
22 Srpen Úterý 09:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
22 Srpen Úterý 16:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
23 Srpen Středa 16:00 Velká hostina Středního východu Hamed Mali Uplatnit poukaz
24 Srpen Čtvrtek 16:00 Slavné dezerty krok za krokem Tomáš Černý Uplatnit poukaz
28 Srpen Pondělí 16:00 Prostě vás naučíme vařit - Italská kuchyně z Toskánska Tomáš Černý Uplatnit poukaz
29 Srpen Úterý 16:00 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
30 Srpen Středa 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
30 Srpen Středa 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
31 Srpen Čtvrtek 16:00 Dezerty a dortíky pro každého krok za krokem Tomáš Černý Uplatnit poukaz
Září 2017
4 Září Pondělí 16:30 Slavné úpravy masa v italské kuchyni Tomáš Černý Uplatnit poukaz
5 Září Úterý 16:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
6 Září Středa 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
6 Září Středa 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
7 Září Čtvrtek 16:30 Vůně vietnamské kuchyně Giap Thi Lan Uplatnit poukaz
11 Září Pondělí 16:30 Poctivé české omáčky krok za krokem Václav Frič Uplatnit poukaz
12 Září Úterý 16:30 Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše! Tomáš Černý Uplatnit poukaz
13 Září Středa 16:30 Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek David Šašek Uplatnit poukaz
14 Září Čtvrtek 09:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
14 Září Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
18 Září Pondělí 16:30 Perly indické kuchyně krok za krokem! Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
19 Září Úterý 16:30 Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
20 Září Středa 09:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
20 Září Středa 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
21 Září Čtvrtek 16:30 Sushi krok za krokem Julius Surmaj Uplatnit poukaz
25 Září Pondělí 16:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
26 Září Úterý 16:30 Pokrmy čínské kuchyně krok za krokem Vladimír Suchý Uplatnit poukaz
27 Září Středa 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
27 Září Středa 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
Velká kuchařka Čech a Moravy

Velká kuchařka Čech a Moravy

S podpisem autora

Tato velká kniha vychází z předchozích bestsellerů, které jsme v minulých letech vydali, zohledňuje…

599 Kč

Objednat

Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora)

Snadno & Rychle 2 (s podpisem…

S podpisem autora

Ještě lépe zpracovaná kuchařka SNADNO & RYCHLE 2 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin…

299 Kč

Objednat

Pražská kuchařka

Pražská kuchařka

S podpisem autora

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského…

899 Kč

Objednat

Jídlo s.r.o.

Jídlo s.r.o.

S podpisem autora

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce…

349 Kč

Objednat

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    Již nyní můžete na našem webu objednat knižní novinku "Velká kuchařka Čech a Moravy" - kuchařskou knihu letošního roku,…

    Více
  • Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora) v prodeji
    Snadno & Rychle 2 …

    Již nyní můžete na našem webu objednávat knižní novinku Snadno & Rychle 2, která bude na pultech knihkupectví od 24.5.2016!…

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! LETNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude  uzavřen od 1.7. do 24.7.2017 z důvodu dovolené a přípravy nové knihy. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením       e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

 

Od 25.7. bude otevřena kancelář Prakulu.

 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu. Díky za pochopení. 

 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz. 

 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ a produktů těsně před dovolenou - objednávky na odeslání poštou přijímáme maximálně do středy 28.6., poté už jen elektronicky.

 

Krásné léto Vám přeje Pražský kulinářský institut