Kurzy

Datum a čas Název kurzu Lektor
Prosinec 2016
5 Prosinec Pondělí 16:30 KACHNA! Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
6 Prosinec Úterý 16:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
8 Prosinec Čtvrtek 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Tradiční české Vánoce Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
13 Prosinec Úterý 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
14 Prosinec Středa 16:30 Mořské ryby jednoduše Tomáš Černý Uplatnit poukaz
15 Prosinec Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
15 Prosinec Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
19 Prosinec Pondělí 16:30 Tapas - kouzlo španělské gastronomie! David Díaz Uplatnit poukaz
20 Prosinec Úterý 16:30 Velký kurz polévek bez mouky Tomáš Černý Uplatnit poukaz
21 Prosinec Středa 09:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
21 Prosinec Středa 16:30 Slavné úpravy masa v italské kuchyni Tomáš Černý Uplatnit poukaz
Leden 2017
3 Leden Úterý 16:30 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
4 Leden Středa 16:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
5 Leden Čtvrtek 09:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
9 Leden Pondělí 16:30 Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
10 Leden Úterý 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
10 Leden Úterý 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
11 Leden Středa 16:30 Perly indické kuchyně krok za krokem! Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
12 Leden Čtvrtek 16:30 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
16 Leden Pondělí 16:30 Tapas - kouzlo španělské gastronomie! David Díaz Uplatnit poukaz
17 Leden Úterý 09:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
18 Leden Středa 16:30 Losos v hlavní roli a jeho úpravy! Jiří Štift Uplatnit poukaz
19 Leden Čtvrtek 16:30 Vůně vietnamské kuchyně Giap Thi Lan Uplatnit poukaz
23 Leden Pondělí 16:30 Poctivé české omáčky krok za krokem Václav Frič Uplatnit poukaz
24 Leden Úterý 16:30 Slavné pokrmy provensálské kuchyně krok za krokem Jiří Štift Uplatnit poukaz
25 Leden Středa 16:30 Úpravy mořských ryb Jiří Štift Uplatnit poukaz
26 Leden Čtvrtek 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
27 Leden Pátek 09:00 Legendární pokrmy londýnských hospod! - chef Chris Arkadieff Christopher Arkadieff Uplatnit poukaz
27 Leden Pátek 16:30 Legendární pokrmy londýnských hospod! - chef Chris Arkadieff Christopher Arkadieff Uplatnit poukaz
30 Leden Pondělí 16:30 Maso! Maso! Maso! Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
31 Leden Úterý 16:30 Sushi krok za krokem Julius Surmaj Uplatnit poukaz
Únor 2017
2 Únor Čtvrtek 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
2 Únor Čtvrtek 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
6 Únor Pondělí 16:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
7 Únor Úterý 16:30 Úpravy mořských ryb v italské kuchyni Tomáš Černý Uplatnit poukaz
8 Únor Středa 09:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
8 Únor Středa 16:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
9 Únor Čtvrtek 16:30 Vůně vietnamské kuchyně Giap Thi Lan Uplatnit poukaz
13 Únor Pondělí 16:30 KACHNA! Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
14 Únor Úterý 16:30 Pokrmy čínské kuchyně krok za krokem Vladimír Suchý Uplatnit poukaz
15 Únor Středa 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
15 Únor Středa 16:30 BEZ MASA DOKONALE! Radek David Uplatnit poukaz
16 Únor Čtvrtek 16:30 Sushi krok za krokem Julius Surmaj Uplatnit poukaz
20 Únor Pondělí 16:30 Tapas - kouzlo španělské gastronomie! David Díaz Uplatnit poukaz
21 Únor Úterý 16:30 Úpravy mořských ryb Jiří Štift Uplatnit poukaz
22 Únor Středa 09:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
22 Únor Středa 16:30 Slavné dezerty krok za krokem Tomáš Černý Uplatnit poukaz
23 Únor Čtvrtek 16:30 Perly indické kuchyně krok za krokem! Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
27 Únor Pondělí 16:30 Poctivé české omáčky krok za krokem Václav Frič Uplatnit poukaz
28 Únor Úterý 16:30 Dokonalé úpravy různých druhů masa Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
Velká kuchařka Čech a Moravy
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Velká kuchařka Čech a Moravy

S podpisem autora

Tato velká kniha vychází z předchozích bestsellerů, které jsme v minulých letech vydali, zohledňuje…

599 Kč

Objednat

Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora)
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snadno & Rychle 2 (s podpisem…

S podpisem autora

Ještě lépe zpracovaná kuchařka SNADNO & RYCHLE 2 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin…

299 Kč

Objednat

Pražská kuchařka
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pražská kuchařka

S podpisem autora

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského…

899 Kč

Objednat

Jídlo s.r.o.
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jídlo s.r.o.

S podpisem autora

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce…

349 Kč

Objednat

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    Již nyní můžete na našem webu objednat knižní novinku "Velká kuchařka Čech a Moravy" - kuchařskou knihu letošního roku,…

    Více
  • Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora) v prodeji
    Snadno & Rychle 2 …

    Již nyní můžete na našem webu objednávat knižní novinku Snadno & Rychle 2, která bude na pultech knihkupectví od 24.5.2016!…

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Dovolujeme si vás upozornit, že 23.12.2016-2.2.2017 bude Prakul uzavřen z důvodu dovolené.

 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ A KNIH těsně před Vánoci - objednávky na odeslání poštou nebo PPL přijímáme maximálně do pondělí 19.12. do 10:00, poté už jen elektronicky nebo je budeme předávat osobně v Prakulu - jinak by se Vám pod stromeček nedostaly včas :-)

 

 

V období dovolené budeme odesílat pouze dárkové poukazy a vstupenky na kurzy zaplacené online platbou s doručením e-mailem.

 

 

Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

Veškeré vaše dotazy a ostatní objednávky z tohoto období odbavíme hned po našem návratu.
Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek bude možné e-mailem na adrese 
kontakt@prakul.cz.

 

Přejeme vám krásné Vánoce a úspěšný start do nového roku.

Pražský kulinářský institut