Kurzy

Datum a čas Název kurzu Lektor
Květen 2018
23 Květen Středa 16:30 Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek David Šašek Obsazený termín
24 Květen Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Obsazený termín
24 Květen Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Obsazený termín
28 Květen Pondělí 16:30 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
29 Květen Úterý 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
29 Květen Úterý 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
30 Květen Středa 17:00 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
31 Květen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
Červen 2018
4 Červen Pondělí 16:30 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Roman Vaněk Obsazený termín
5 Červen Úterý 16:30 Saláty a saláty jako hlavní pokrm Zdeněk Marcín Obsazený termín
6 Červen Středa 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Obsazený termín
7 Červen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Roman Vaněk Obsazený termín
8 Červen Pátek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
11 Červen Pondělí 16:30 ASIJSKÁ STREET FOOD PÁRTY PRO KAŽDÉHO! Jiří Štift Obsazený termín
12 Červen Úterý 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Obsazený termín
13 Červen Středa 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
13 Červen Středa 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
14 Červen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
18 Červen Pondělí 16:30 Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády Jaroslav Zahálka Obsazený termín
19 Červen Úterý 16:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Obsazený termín
20 Červen Středa 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Obsazený termín
20 Červen Středa 16:30 Weber Grill Academy Original I. Zdeněk Marcín Obsazený termín
21 Červen Čtvrtek 17:00 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
25 Červen Pondělí 16:30 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
26 Červen Úterý 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
26 Červen Úterý 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
27 Červen Středa 16:30 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Obsazený termín
28 Červen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
Červenec 2018
16 Červenec Pondělí 11:00 Firemní kurz Roman Vaněk Obsazený termín
17 Červenec Úterý 16:00 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
18 Červenec Středa 16:00 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Roman Vaněk Uplatnit poukaz
19 Červenec Čtvrtek 09:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
19 Červenec Čtvrtek 16:30 Rychlé úpravy masa a zajímavé omáčky, aneb když není čas! Jan Kliment Uplatnit poukaz
23 Červenec Pondělí 16:00 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
24 Červenec Úterý 16:00 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
25 Červenec Středa 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
25 Červenec Středa 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
26 Červenec Čtvrtek 16:00 Perly indické kuchyně krok za krokem! Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
30 Červenec Pondělí 16:00 Jak uchvátit ženu gastronomií do dvaceti minut!! Roman Vaněk Uplatnit poukaz
31 Červenec Úterý 16:00 Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěnin

Jednoduše a dokonale -…

S podpisem autorů

S podpisy autorů! Další kuchařka z edice Jednoduše a dokonale, tentokrát na téma zelenina a…

299 Kč

Objednat

Jednoduše a dokonale - Kuře

Jednoduše a dokonale - Kuře

S podpisem autorů

S podpisem autorů! První kniha z nové série Jednoduše a dokonale, která obsahuje recepty na…

299 Kč

Objednat

Nůž s logem Prakulu, limitovaná série 2018

Nůž s logem Prakulu,…

Novinka

Prakul vydal limitovanou sadu profesionálních kuchařských nožů s vygravírovaným logem institutu.…

2 300 Kč

Objednat

Pražská kuchařka

Pražská kuchařka

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského…

899 Kč

Objednat

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace