Kurzy

Datum a čas Název kurzu Lektor
Srpen 2016
1 Srpen Pondělí 16:00 Jak uchvátit muže gastronomií !!! Zdeněk Marcín Obsazený termín
2 Srpen Úterý 16:00 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Steven Senewiratne Obsazený termín
3 Srpen Středa 16:00 Jak vyrobit domácí čestvé grilovací klobásky František Kšána Obsazený termín
4 Srpen Čtvrtek 16:00 Weber Grill Academy Original I. Zdeněk Marcín Obsazený termín
8 Srpen Pondělí 16:00 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
9 Srpen Úterý 16:00 Tapas - kouzlo španělské gastronomie! David Díaz Obsazený termín
10 Srpen Středa 16:00 Slavné úpravy masa v italské kuchyni Tomáš Černý Obsazený termín
11 Srpen Čtvrtek 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
11 Srpen Čtvrtek 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
15 Srpen Pondělí 16:00 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Steven Senewiratne Obsazený termín
16 Srpen Úterý 16:00 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Obsazený termín
17 Srpen Středa 09:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
17 Srpen Středa 16:30 Grilování různých druhů masa Zdeněk Marcín Obsazený termín
18 Srpen Čtvrtek 16:00 Velký BURGER kurz Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
22 Srpen Pondělí 16:00 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Obsazený termín
23 Srpen Úterý 16:00 Tapas - kouzlo španělské gastronomie! David Díaz Uplatnit poukaz
25 Srpen Čtvrtek 16:00 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Obsazený termín
29 Srpen Pondělí 16:00 BEZ MASA DOKONALE! Radek David Uplatnit poukaz
30 Srpen Úterý 16:00 Připravujeme čínskou kuchyni jednoduše Vladimír Suchý Obsazený termín
31 Srpen Středa 09:30 Hovězí masa - Dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Obsazený termín
31 Srpen Středa 16:30 Hovězí masa - Dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Obsazený termín
Září 2016
1 Září Čtvrtek 16:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
5 Září Pondělí 16:30 Maso! Maso! Maso! Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
7 Září Středa 16:30 Slavné úpravy masa v italské kuchyni Tomáš Černý Uplatnit poukaz
8 Září Čtvrtek 09:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
8 Září Čtvrtek 16:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
12 Září Pondělí 16:30 Poctivé české omáčky krok za krokem Václav Frič Uplatnit poukaz
13 Září Úterý 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
13 Září Úterý 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
14 Září Středa 16:30 Losos v hlavní roli a jeho úpravy! Jiří Štift Uplatnit poukaz
19 Září Pondělí 16:30 Sushi od A do Z Marek Hora Obsazený termín
20 Září Úterý 16:30 Perly indické kuchyně krok za krokem! Steven Senewiratne Obsazený termín
21 Září Středa 16:30 Úpravy mořských ryb Jiří Štift Uplatnit poukaz
22 Září Čtvrtek 16:30 Slavné pokrmy provensálské kuchyně krok za krokem Jiří Štift Uplatnit poukaz
26 Září Pondělí 16:30 Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
27 Září Úterý 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
29 Září Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - Dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
29 Září Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - Dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora)
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snadno & Rychle 2 (s podpisem…

S podpisem autora

Ještě lépe zpracovaná kuchařka SNADNO & RYCHLE 2 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin…

299 Kč

Objednat

Pražská kuchařka
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pražská kuchařka

S podpisem autora

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského…

899 Kč

Objednat

Jídlo s.r.o.
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jídlo s.r.o.

S podpisem autora

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce…

349 Kč

Objednat

Snadno & Rychle (s podpisem autora)
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snadno & Rychle (s podpisem…

S podpisem autora

Kuchařka zaujme svou jednoduchostí a perfektně zpracovanými recepty „krok za krokem“ každého…

349 Kč

Objednat

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora) v prodeji
    Snadno & Rychle 2 …

    Již nyní můžete na našem webu objednávat knižní novinku Snadno & Rychle 2, která bude na pultech knihkupectví od 24.5.2016!…

    Více
  • Pražská kuchařka
    Pražská kuchařka

    Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Dovolujeme si vás upozornit, že 2.-17.7. bude Prakul uzavřen z důvodu dovolené.

 

18.-29.7. bude Prakul uzavřen z důvodu připravy nové knihy, kancelář Prakulu však bude otevřena.

 

V období dovolené budeme odesílat pouze dárkové poukazy a vstupenky na kurzy zaplacené online platbou s doručením e-mailem.
Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 
Veškeré vaše dotazy a ostatní objednávky z tohoto období odbavíme hned po našem návratu.
Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek bude možné e-mailem na adrese 
kontakt@prakul.cz.

 

Děkujeme za pochopení.

Pražský kulinářský institut