Kurzy

Datum a čas Název kurzu Lektor
Únor 2017
28 Únor Úterý 16:30 Dokonalé úpravy různých druhů masa Jaroslav Zahálka Obsazený termín
Březen 2017
1 Březen Středa 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
1 Březen Středa 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Obsazený termín
2 Březen Čtvrtek 16:30 Domácí francouzská kuchyně krok za krokem Miroslav Kalina Obsazený termín
6 Březen Pondělí 16:30 Maso! Maso! Maso! Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
7 Březen Úterý 16:30 Pokrmy z drůbeže - křepelka, kuře, kachna, husa Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
8 Březen Středa 09:30 Slavné úpravy masa v italské kuchyni Tomáš Černý Uplatnit poukaz
8 Březen Středa 16:30 Slavné dezerty krok za krokem Tomáš Černý Obsazený termín
9 Březen Čtvrtek 16:30 Vůně vietnamské kuchyně Giap Thi Lan Obsazený termín
13 Březen Pondělí 16:30 Poctivé české omáčky krok za krokem Václav Frič Uplatnit poukaz
14 Březen Úterý 09:30 Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
14 Březen Úterý 16:30 Napříč tradiční Itálií Tomáš Černý Uplatnit poukaz
15 Březen Středa 16:30 Pod tlakem! Technika sous vide - šéfkuchař David Šašek David Šašek Uplatnit poukaz
16 Březen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Tomáš Černý Obsazený termín
20 Březen Pondělí 16:30 BEZ MASA DOKONALE! Radek David Uplatnit poukaz
21 Březen Úterý 16:30 Sushi krok za krokem Julius Surmaj Uplatnit poukaz
22 Březen Středa 16:30 Hovězí maso v české kuchyni Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
23 Březen Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
23 Březen Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
27 Březen Pondělí 16:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
28 Březen Úterý 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
28 Březen Úterý 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
29 Březen Středa 16:30 Firemní kurz Tomáš Černý Obsazený termín
30 Březen Čtvrtek 16:30 Firemní kurz Tomáš Černý Obsazený termín
Duben 2017
3 Duben Pondělí 16:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
4 Duben Úterý 16:30 Firemní kurz Tomáš Černý Obsazený termín
5 Duben Středa 16:30 Jehně, kůzle, králík - jednoduché techniky přípravy masa Pavel Mencl Uplatnit poukaz
6 Duben Čtvrtek 16:30 Úpravy mořských ryb Jiří Štift Uplatnit poukaz
7 Duben Pátek 15:00 Firemní kurz Tomáš Černý Obsazený termín
10 Duben Pondělí 16:30 Poctivé české omáčky krok za krokem Václav Frič Uplatnit poukaz
11 Duben Úterý 16:30 Pizza a italské pečivo krok za krokem Davide Lagomarsino Uplatnit poukaz
12 Duben Středa 16:30 Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše! Tomáš Černý Uplatnit poukaz
13 Duben Čtvrtek 09:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
13 Duben Čtvrtek 16:30 Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy! Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
18 Duben Úterý 16:30 Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy Jaroslav Zahálka Uplatnit poukaz
19 Duben Středa 16:30 Paella a tapas krok za krokem David Díaz Uplatnit poukaz
20 Duben Čtvrtek 09:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
20 Duben Čtvrtek 16:30 Dokonalý steak Zdeněk Marcín Uplatnit poukaz
21 Duben Pátek 16:30 Domácí francouzská kuchyně krok za krokem Miroslav Kalina Uplatnit poukaz
24 Duben Pondělí 16:30 Prostě Vás naučíme vařit - Klasické pokrmy Asie - S.Senewiratne Stephen Senewiratne Uplatnit poukaz
25 Duben Úterý 09:30 Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny Tomáš Černý Uplatnit poukaz
25 Duben Úterý 16:30 Slavné dezerty krok za krokem Tomáš Černý Uplatnit poukaz
26 Duben Středa 16:30 Firemní kurz Zdeněk Marcín Obsazený termín
27 Duben Čtvrtek 16:30 Sushi krok za krokem Julius Surmaj Uplatnit poukaz
Velká kuchařka Čech a Moravy
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Velká kuchařka Čech a Moravy

S podpisem autora

Tato velká kniha vychází z předchozích bestsellerů, které jsme v minulých letech vydali, zohledňuje…

599 Kč

Objednat

Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora)
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snadno & Rychle 2 (s podpisem…

S podpisem autora

Ještě lépe zpracovaná kuchařka SNADNO & RYCHLE 2 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin…

299 Kč

Objednat

Pražská kuchařka
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pražská kuchařka

S podpisem autora

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského…

899 Kč

Objednat

Jídlo s.r.o.
  • Currently 3.5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jídlo s.r.o.

S podpisem autora

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce…

349 Kč

Objednat

  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    Již nyní můžete na našem webu objednat knižní novinku "Velká kuchařka Čech a Moravy" - kuchařskou knihu letošního roku,…

    Více
  • Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora) v prodeji
    Snadno & Rychle 2 …

    Již nyní můžete na našem webu objednávat knižní novinku Snadno & Rychle 2, která bude na pultech knihkupectví od 24.5.2016!…

    Více

Fotogalerie

Videogalerie