Oldřich Sahajdák - životopis
Vzdělání
C.I.A. (Culinary Institute of America)
Praxe
1994 –1996 restaurant ratsstuben, Mainthal Bischofsheim, 1996 - Dukla Praha – vojenská služba, 1997 – Ambiente restaurants group, 2006 La Degustation Bohême Bourgeoise, Praha (spolumajitel a šéfkuchař); Německo, Itálie, Portugalsko, Nový Zéland...
Ocenění
Michelin 2012 - La Degustation Bohême Bourgeoise (1 hvězda)
Oldřich Sahajdák - jaké kurzy vede
Dárkový poukaz
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukaz![](/assets/img/gift-voucher--oo.png)
Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?