David Šašek - životopis
...
Většinu mas připravuje metodou „Sous Vide“ , jejímž výsledkem je stále růžové, naprosto křehké a šťavnaté maso s vynikající chutí. Je jeden z průkopníků této metody vaření u nás, se kterou začal již v roce 2007. Kvalitu připraveného maso mu posvětil například i slavný šéfkuchař Marc Veyrat.
Během své kariéry osobně vařil a poznal mnoho světových osobností a hollywoodských hvězd.
Velkou ctí pro něho bylo vaření pro Madeleine Albright a kambodžského krále Norodoma Sihamoniho ,ale také Morgena Freemena, Sophie Marceau, Gerarda Depardieu, Rachel Wies, Davida Coultharda & West McLaren Team atd.
Od roku 2009 je členem Young MBSA
Spolupracoval na knize Bio Menu 2010 (autoři Aleš Pavlíček, Bára Myšičková)
Je spoluautorem knihy Umění vařit z vody 2013 (autoři Aleš Pavlíček, Bára Myšičková)
David Šašek - jaké kurzy vede
Dárkový poukaz
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukaz![](/assets/img/gift-voucher--oo.png)
Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?