Prostě Vás naučíme vařit ...

Náplň kurzu:

V tomto kurzu vás naučíme nejen přípravu klasického hamburgeru a jeho variace, ale i to, jak připravit domácí hamburgerové housky. Šéfkuchař Prakulu Jan Kliment vás v tomto kurzu provede světem hamburgerů a jejich přípravou.

- Jak připravit domácí pečivo pro burgery

- Hovězí cheeseburger v domácí housce s dýňovým semínkem

- Rybí burger v domácí housce se sezamovým semínkem

- Burger z hovězího flank steaku s domácí remuládou

- Burger z vepřového masa 

 

 

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Červenec 2019

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.