Prostě Vás naučíme vařit ...

  • Lektoři

    >

    David Šašek

    David Šašek

    šéfkuchař

    Od 12 let se účastnil vaření v profesionální kuchyni, pod vedením zkušených kuchařů v penzionu svého otce. Po dokončení školy se vydal dále zdokonalovat v tomto krásném řemesle do předních pražských i zahraničních pětihvězdičkových hotelů a luxusních restaurací. Učil se od těch nejlepších šéfkuchařů jako např. Siegfrieda Vidovice, Zdeňka Pohlreicha, Roberta Webstera a Laurenta Gras, který dnes patří mezi světovou špičku. David používá k vaření hlavně tuzemské suroviny a maso z českých farem.

    Sdílet:

    David Šašek

David Šašek - životopis

...

Většinu mas připravuje metodou „Sous Vide“ , jejímž výsledkem je stále růžové, naprosto křehké a šťavnaté maso s vynikající chutí. Je jeden z průkopníků této metody vaření u nás, se kterou začal již v roce 2007. Kvalitu připraveného maso mu posvětil například i slavný šéfkuchař Marc Veyrat.
Během své kariéry osobně vařil a poznal mnoho světových osobností a hollywoodských hvězd.
Velkou ctí pro něho bylo vaření pro Madeleine Albright a kambodžského krále Norodoma Sihamoniho ,ale také Morgena Freemena, Sophie Marceau, Gerarda Depardieu, Rachel Wies, Davida Coultharda & West McLaren Team atd.

Od roku 2009 je členem  Young MBSA

Spolupracoval na knize Bio Menu 2010 (autoři Aleš Pavlíček, Bára Myšičková)

Je spoluautorem knihy Umění vařit z vody 2013 (autoři Aleš Pavlíček, Bára Myšičková)

David Šašek - jaké kurzy vede

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.