Dr. Luboš Bárta - životopis
Mezinárodní expert v oboru vína - partner a porotce významných mezinárodních soutěží, pořádaných po celém světě. Dlouholetý šéfredaktor časopisu SOMMELIER / Revue pro Hotel a Restaurant, lektor kurzů a studijních programů o využití vína v cestovním ruchu, gastronomii, komunikaci, marketingu a public relations ve víně. Autor či spoluautor sedmi knih, stovek článků, publikovaných v odborných časopisech. Spoluautor rozhlasových popularizačních programů. Je čestným členem řady zahraničních vinných společností, držitelem mezinárodních ocenění. Spolupracuje s obchodními komorami řady zemí, národními a oblastními interprofesními sdruženími a společnostmi, zastupitelskými úřady.
Svou odbornost v oboru vína, spolu s dřívějšími zkušenostmi z oblastí gastronomie, hotelnictví, potravinářského průmyslu a jeho kontroly uplatňuje v posledních osmi letech jako lektor a učitel.
Praxe
10 let šéfredaktorem nejstaršího magazínu o víně a gastronomii Revue pro Hotel a Restaurant / SOMMELIER (vychází od roku 1990); autor 7 publikací o víně; autor seriálů o víně vysílaných v Českém rozhlase; externí přednášející na vysokých školách, Business Institutu pro MBA studies, středních gastronomických školách a akcích pro další vzdělávání pedagogů; vedení seminářů a kurzů v ČR, na Slovensku, ve Slovinsku, v Itálii, ve Španělsku a v Izraeli
Dárkový poukaz
Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.
objednat poukaz ověřit poukazChcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?