Šéfkuchaři a lektoři
Václav Frič
šéfkuchař

Václav Frič

Nechte si stisknout ruku od Václava Friče a pochopíte, že s takovým fortelem pro něj není problém zvládat jak zabíjačky, tak dvě stovky obědů naráz. Václav se rozhodl být kuchařem už na základní škole a vaření je pro něj dodnes srdeční záležitost - skoro se zdá, že tak, jak se rozšiřují gastronomické obzory, tím nadšeněji se do vaření vrhá. Je velkým milovníkem klasické české kuchyně, ale skvěle také umí ryby a dary moře. Pro ty, kdo chtějí poznat klasiku se vším všudy, nabízí i zmíněnou zabíjačku, pro citlivější povahy jsou tu buchty, vdolky a pro všechny i špičková svíčková. Českou kuchyni umí Václav Frič jak z partesu; nechápe ji ale jako strnulý soupis receptů a jakkoli ctí tradice, nepodléhá zbytečnému sentimentu. Tak jako u té zabíjačky...

Václav Frič - seznam s vypsaným termínem

20 Listopad Pondělí 16:30
5 hodin
Poctivé české omáčky krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč

Václav Frič - životopis

Vzdělání

SOU U krbu Praha (obor kuchař – číšník)

Stáže:

Hotel Evropa, Praha (česká, minutková a studená kuchyně)

Yes I Can; Star Training; HASAP Gastro

Praxe

Restaurace Sokool, Praha; hotel Le Palais, Praha; hotel Inter-Continental, Praha;

Café Imperial, Praha (executive Chef); Hotel Alcron Radisson SAS, Praha;

restaurace Rybí trh, Praha; restaurace U Plebána, Praha; Hotel Adria, Praha

Ocenění

Průvodce Grand restaurant 2007 – restaurant Alcron (2. Místo), La Rotonde (3.místo);  The International Five Star Diamond Award 2005 -  Alcron restaurant; The International Five Star Diamond Award 2004 - Alcron restaurant;  Grand restaurant 2003 – Alcron restaurant (nejlepší rybí restaurace); The International Five Star Diamond Award 2003 - Alcron restaurant; průvodce Gurmán 2002 – Alcron restaurant (nejlepší rybí restaurace);

Soutěž v otevírání ústřic, ČR 2002,2003, 2007 (2. místo); soutěž v otevírání ústřic, ČR 2004, 2005, 2006 (1.místo); světová soutěž v otevírání ústřic, Irsko (13. místo); světová soutěž v otevírání ústřic, Švédsko, 2005 (13. místo)

Václav Frič - seznam všech kurzů

Poctivé české omáčky krok za krokem
Staré přísloví praví: "Maso se naučí upéci každý, ale pro omáčky se musíte narodit!" My vás omáčky…
Detail kurzu
Do hloubky produktu - Kuřecí maso
Jak správně připravit kuře, jak ho spravně vykostit, jak ho správně upéci, jak připravit skvělou…
Detail kurzu
Česká klasická kuchyně - tradiční pokrmy krok za krokem
Klasické pokrmy české kuchyně, tipy, triky a správné kuchařské techniky vás naučí přední český…
Detail kurzu
Pokrmy české kuchyně se šéfkuchařem Václavem Fričem
Po dohodě s vámi, posluchači našich kurzů, rozšiřujeme nabídku kurzů vaření pod vedením ikony české…
Detail kurzu
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře, již k objednání! K odesílání připravena od 23.10.2017.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace