Šéfkuchaři a lektoři
Zdeněk Marcín
šéfkuchař

Zdeněk Marcín

"Univerzální" vynikající šéfkuchař s velkými zkušenostmi ze zahraničí je Zdeněk Marcín, právem patřící k české kulinářské špičce.

Zdeněk Marcín - seznam s vypsaným termínem

21 Listopad Úterý 09:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
22 Listopad Středa 16:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
29 Listopad Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
29 Listopad Středa 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
4 Prosinec Pondělí 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
6 Prosinec Středa 16:30
5 hodin
Paštiky, terinky a parfait, krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
7 Prosinec Čtvrtek 16:25
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
8 Prosinec Pátek 13:00
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
12 Prosinec Úterý 16:30
5 hodin
Prostě vás naučíme vařit - Tradiční české Vánoce
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
19 Prosinec Úterý 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
20 Prosinec Středa 09:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
20 Prosinec Středa 16:30
5 hodin
Pokrmy z drůbeže - křepelka, kuře, kachna, husa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
4 Leden Čtvrtek 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
4 Leden Čtvrtek 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
10 Leden Středa 09:30
5 hodin
Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
16 Leden Úterý 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
18 Leden Čtvrtek 09:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Leden Úterý 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Leden Úterý 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
7 Únor Středa 16:30
5 hodin
Hovězí maso v české kuchyni
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
8 Únor Čtvrtek 09:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
14 Únor Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
14 Únor Středa 16:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč

Zdeněk Marcín - životopis

Vzdělání

SOU Příbram

Stáže:

Francie  Le Manoir de Sornat

Praxe

Krone–Oberbruch,  Německo (šefkuchař); Restaurace Vikárka Pražský hrad, Praha

(šéfkuchař); Třetí poločas  A.C Sparta Praha; Le Moliere; Proficatering;  Modrá terasa, Praha  

Zdeněk Marcín - seznam všech kurzů

Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Po tomto kurzu již nebudete mít strach upéci perfektní biftek ani jiné zajímavé druhy steakových…
Detail kurzu
Hovězí maso v české kuchyni
Jak založit správný základ na guláš, jak dokonale naplnit a připravit španělského ptáčka, aby se…
Detail kurzu
Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem
Na vaše žádosti jsme připravili další kurz, jak dokonale připravit různé druhy masa a jak jednoduše…
Detail kurzu
Paštiky, terinky a parfait, krok za krokem
Přípravu těchto lahodných pokrmů, rozdíly v jejich přípravě a použitých surovinách Vám předvede…
Detail kurzu
Sláva vídeňské kuchyně !
Nenechte si ujít fantastické pokrmy vídeňské kuchyně, které by měl každý kulinář znát. Kurzem Vás…
Detail kurzu
Pokrmy z drůbeže - křepelka, kuře, kachna, husa
V tomto kurzu vás naučíme dokonale připravit různé druhy drůbeže a přílohy k nim. Naučíte se…
Detail kurzu
Jednoduché úpravy mořských ryb, krok za krokem
V tomto kurzu vás naučíme další kuchařské techniky efektních příprav mořských ryb. Tento kurz pod…
Detail kurzu
Saláty a saláty jako hlavní pokrm
V tomto kurzu vaření vás naučíme pochopit fenomén salátů jako vynikajícího doplňku jednotlivých…
Detail kurzu
Grilování různých druhů masa
Kurz správného grilování se šéfkuchařem Zdeňkem Marcínem je tu pro Vás včetně zajímavých příloh…
Detail kurzu
Jak správně grilovat hovězí maso
Techniku správného grilování hovězího masa se dozvíte od Zdeňka Marcína, který Vám vysvětlí nejen…
Detail kurzu
Velký BURGER kurz
Dokonalý hamburger by měl umět připravit každý milovník dobrého jídla!
Detail kurzu
Weber Grill Academy Original I.
V tomto výjimečném kurzu grilování si dokonale osvojíte techniky grilování, pečení a uzení na grilu.
Detail kurzu
Jednoduché pokrmy z grilu
Překvapte své přátele a hosty svým uměním grilování netradičních pokrmů. V tomto kurzu si osvojíte…
Detail kurzu
Polévky a polévky jako hlavní pokrm
V tomto kurzu vaření vás naučíme dokonalou přípravu polévek a různé kuchařské techniky jejich…
Detail kurzu
Jak perfektně připravit zvěřinu
Různé techniky správně připravené zvěřiny vás čekají právě v tomto kurzu. Špičkový šéfkuchař Zdeněk…
Detail kurzu
Weber Gril Academy Original III. - Velká škola zimního grilování
O tom, že grilovat se dá nejen v létě, vás přesvědčíme v našem novém kurzu zimního grilování.
Detail kurzu
Prostě vás naučíme vařit - Tradiční české Vánoce
Naučíme vás, jak jednoduše zabít kapra, vykuchat ho, stáhnout z kůže a připravit jednotlivé porce.…
Detail kurzu
Prostě vás naučíme vařit - VÝVARY A ZÁKLADY
O tom, že základ všeho vaření je perfektní vývar, ví každý dobrý kuchař. Vývar je to, co rozhoduje…
Detail kurzu
Prostě vás naučíme vařit - VEJCE, VEJCE, VEJCE
Jen dokonalé zvládnutí technik přípravy vajec z vás udělá dobré kulináře! Onu magickou složitost…
Detail kurzu
Weber Grill Academy Original II.
V tomto kurzu grilování vás naučíme využít všech možností, které váš gril nabízí.
Detail kurzu
Prostě vás naučíme vařit - VEPŘOVÉ MASO
Tento kurz vaření vás perfektně naučí několik kuchařských technik, které využijete při přípravě…
Detail kurzu
Dokonalý steak
Tímto kurzem vaření reagujeme na vaši poptávku a neustále plné kurzy "minutkových" úprav masa. V…
Detail kurzu
Firemní kurz Detail kurzu
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace