Detail kurzu
Jaroslav Zahálka

Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády

Jestliže někdo v této zemi rozumí argentinským masům, jihoamerickému a kubánskému grilování a grilovacím technikám, tak je to právě špičkový šéfkuchař Jaroslav Zahálka. Mimo jiné se naučíte připravit správné Mojito.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

- Vepřová argentinská žebra a domácí BBQ omáčka
- Bife de vacio - Flank steak na grilu
- Pan con lechon - Velký kubánský sendvič s cibulovou salsou 
- Omáčky a přísady: Chimichuri, BBQ domací omáčka
- Pravé Mojito

- Grilovaný banán

Další kurzy lektora

8 Srpen Úterý 16:00
5 hodin
Pravé argentinské a kubánské grilování-správné postupy, přísady, přílohy a marinády
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
19 Září Úterý 16:30
5 hodin
Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    Již nyní můžete na našem webu objednat knižní novinku "Velká kuchařka Čech a Moravy" - kuchařskou knihu letošního roku,…

    Více
  • Snadno & Rychle 2 (s podpisem autora) v prodeji
    Snadno & Rychle 2 …

    Již nyní můžete na našem webu objednávat knižní novinku Snadno & Rychle 2, která bude na pultech knihkupectví od 24.5.2016!…

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! LETNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude  uzavřen od 1.7. do 24.7.2017 z důvodu dovolené a přípravy nové knihy. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením       e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

 

Od 25.7. bude otevřena kancelář Prakulu.

 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu. Díky za pochopení. 

 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz. 

 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ a produktů těsně před dovolenou - objednávky na odeslání poštou přijímáme maximálně do středy 28.6., poté už jen elektronicky.

 

Krásné léto Vám přeje Pražský kulinářský institut