Prostě Vás naučíme vařit ...

Náplň kurzu:

Náplň kurzu:

Jak nakupovat hovězí maso? Dovážená hovězí masa, lacinější ideál pro minutkové úpravy, teploty správně pečeného masa, vhodné nádobí k pečení minutek, jak využít flaksy a zbytky a mnoho dalších důležitých informací na vás čeká právě v tomto kurzu!

- Vhodné přílohy k minutkovým masům (smetanové brambory, grilovaná středomořská zelenina, správně připravené fazolky se slaninou)

- Vhodné omáčky ke steakům

- Vysoký biftek s cibulovou marmeládou

- Rib eye steak s pravou pepřovou omáčkou

- Picanha (jihoamerická květová špice) pečená v celku

 

Místo konání:

Pražský kulinářský institut

Suchdolská 85/14

160 00 Praha 6

Délka kurzu:

5 hodin

Kurzy vaření

Říjen 2018

Dárkový poukaz

Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vyberte buď konkrétní kurz, nebo nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

objednat poukaz ověřit poukaz

Knihy s podpisem autorů

Chcete být informováni o vypsání
nových kurzů a novinkách?

SLEDUJTE NÁS

Naše stránky používají soubory cookies. I díky nim vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte. Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.