Detail kurzu
Zdeněk Marcín

Dokonalý steak

Tímto kurzem vaření reagujeme na vaši poptávku a neustále plné kurzy "minutkových" úprav masa. V tomto kurzu vaření se naučíte připravit další druhy masa (steaků) tak, aby zůstaly co nejvíce šťavnaté a chuťově dokonalé. Zároveň vás naučíme připravovat přílohy předních světových steakových restaurací.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

Náplň kurzu

Jak vykostit kuřecí prsa pro přípravu steaků, jak správně nakrájet dokonalý hovězí steak a jak ho připravit, jak správně nakrájet a upravit vepřové maso pro přípravu steaků

 

- Nízký hovězí roštěnec a macaroni cheese, gratinovaný morek

- Vepřové karé z přeštického prasete (Jak připravit vysoké šťavnaté steaky)

- Kuřecí supreme, silná kuřecí šťáva (šťavnaté kuřecí prso s křupavou kůží)

- Glazírovaná mrkev

- Blanšírované císařské lusky

- Gratinovaný morek

 

Další kurzy lektora

24 Květen Čtvrtek 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
24 Květen Čtvrtek 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
28 Květen Pondělí 16:30
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
29 Květen Úterý 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
29 Květen Úterý 16:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
30 Květen Středa 17:00
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
31 Květen Čtvrtek 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
5 Červen Úterý 16:30
5 hodin
Saláty a saláty jako hlavní pokrm
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
8 Červen Pátek 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
13 Červen Středa 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
13 Červen Středa 16:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
14 Červen Čtvrtek 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
20 Červen Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
20 Červen Středa 16:30
5 hodin
Weber Grill Academy Original I.
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
21 Červen Čtvrtek 17:00
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
25 Červen Pondělí 16:30
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
26 Červen Úterý 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
26 Červen Úterý 16:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Obsazený
3 800 Kč
28 Červen Čtvrtek 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
17 Červenec Úterý 16:00
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Červenec Pondělí 16:00
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
25 Červenec Středa 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
25 Červenec Středa 16:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace