Detail kurzu
Zdeněk Marcín

Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!

Po tomto kurzu již nebudete mít strach upéci perfektní biftek ani jiné zajímavé druhy steakových mas. Jak správně připravit různé druhy hovězího masa, jak připravit pravý vysoký biftek a další, se dozví posluchači tohoto kurzu.

3 800 Kč
5 hodin
Místo konání
Pražský kulinářský institut
Suchdolská 14, Praha 6
Ukázat na mapě

Náplň kurzu

Náplň kurzu:

Jak nakupovat hovězí maso? Dovážená hovězí masa, lacinější ideál pro minutkové úpravy, teploty správně pečeného masa, vhodné nádobí k pečení minutek, jak využít flaksy a zbytky a mnoho dalších důležitých informací na vás čeká právě v tomto kurzu!

- Vhodné přílohy k minutkovým masům (smetanové brambory, grilovaná středomořská zelenina, správně připravené fazolky se slaninou)

- Vhodné omáčky ke steakům

- Vysoký biftek s cibulovou marmeládou

- Rib eye steak s pravou pepřovou omáčkou

- Picanha (jihoamerická květová špice) pečená v celku

 

Další kurzy lektora

20 Srpen Pondělí 16:00
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Srpen Čtvrtek 16:00
5 hodin
Grilovat dokonale! - NOVINKA
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
29 Srpen Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace