Detail kurzu
David Díaz

Tapas - kouzlo španělské gastronomie!

Vynikající španělský kuchař žijící již mnoho let v Praze. Byl vůbec prvním šéfkuchařem legendární restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, nyní ověnčené michelinskou hvězdou. V tomto kurzu vaření si osvojíte techniky přípravy tradičních španělských pokrmů, s jejichž chutí nejen dokonale překvapíte své přátele, rodinu i známé, ale zároveň zvětšíte své kulinářské umění.

Náplň kurzu

Náplň kurzu: 
 
- Salsa allioli - tradiční katalánská česneková salsa
- Tortilla de patatas con cebolla - bramborový koláč s karamelizovanou cibulí
- Escalivada con pan con tomate - pečená zelenina marinovaná v oleji s chlebem s rajčatovým dresinkem 
- Pulpo a la gallega - chobotnice na galicijský způsob s paprikou
- Croquetas de jamon - španělské šunkové krokety
- Gambas al ajillo - krevety s česnekem

Další kurzy lektora

26 Březen Pondělí 16:30
5 hodin
Tapas - kouzlo španělské gastronomie!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace