Detail kurzu
David Díaz

Tapas - kouzlo španělské gastronomie!

Vynikající španělský kuchař žijící již mnoho let v Praze. Byl vůbec prvním šéfkuchařem legendární restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, nyní ověnčené michelinskou hvězdou. V tomto kurzu vaření si osvojíte techniky přípravy tradičních španělských pokrmů, s jejichž chutí nejen dokonale překvapíte své přátele, rodinu i známé, ale zároveň zvětšíte své kulinářské umění.

Náplň kurzu

Náplň kurzu: 
 
- Salsa allioli - tradiční katalánská česneková salsa
- Tortilla de patatas con cebolla - bramborový koláč s karamelizovanou cibulí
- Escalivada con pan con tomate - pečená zelenina marinovaná v oleji s chlebem s rajčatovým dresinkem 
- Pulpo a la gallega - chobotnice na galicijský způsob s paprikou
- Croquetas de jamon - španělské šunkové krokety
- Gambas al ajillo - krevety s česnekem
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

!!! LETNÍ PROVOZ Pražského kulinářského institutu !!!

 

Prakul bude  uzavřen od 30.6. do 15.7.2017 z důvodu dovolené. V tomto období budeme odesílat pouze dárkové poukazy zaplacené online platbou s doručením e-mailem. Přihlášky na kurzy přes naše webové stránky budou přijímány automaticky beze změn. 

Veškeré vaše dotazy a objednávky v tomto období odbavíme hned po našem návratu od 16.7. Díky za pochopení. 

Případné odhlášení z kurzů pro splnění storno podmínek je možné e-mailem na adrese kontakt@prakul.cz. 
 

Rozesílání DÁRKOVÝCH POUKAZŮ a produktů těsně před dovolenou - objednávky na odeslání poštou přijímáme maximálně do středy 27.6., poté už jen elektronicky.

 

Krásné léto Vám přeje Pražský kulinářský institut

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace