Detail kurzu
Jaroslav Zahálka

Francouzská kuchyně - úpravy ryb a plodů moře

Jednoduché techniky a francouzské úpravy mořských ryb a plodů moře včetně omáček a klasických příloh vás v tomto kurzu naučí vynikající šéfkuchař Mánes group Jaroslav Zahálka.

Náplň kurzu

Náplň kurzu

- Mušle sv. Jakuba s omáčkou Beurre blanc

- Pečená dorada a ratatouille

- Mořský vlk s omáčkou vierge

- Mušle marniére

 

Další kurzy lektora

8 Říjen Pondělí 16:30
5 hodin
Maso! Maso! Maso!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
26 Listopad Pondělí 16:30
5 hodin
KACHNA!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace