Detail kurzu
Jaroslav Zahálka

Francouzská kuchyně - úpravy ryb a plodů moře

Jednoduché techniky a francouzské úpravy mořských ryb a plodů moře včetně omáček a klasických příloh vás v tomto kurzu naučí vynikající šéfkuchař Mánes group Jaroslav Zahálka.

Náplň kurzu

Náplň kurzu

- Mušle sv. Jakuba s omáčkou Beurre blanc

- Pečená dorada a ratatouille

- Mořský vlk s omáčkou vierge

- Mušle marniére

 

Další kurzy lektora

20 Únor Úterý 16:30
5 hodin
Dušení - královská technika v kuchyni
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
12 Březen Pondělí 16:30
5 hodin
Mexická kuchyně - pokrmy, suroviny a správné postupy
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
27 Březen Úterý 16:30
5 hodin
Maso! Maso! Maso!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace