Detail kurzu
Tomáš Černý

Napříč tradiční Itálií

V tomto kurzu vás naučíme několik kuchařských technik, bez kterých se v kuchyni neobejdete. Naučíme vás dokonale připravovat klasické masové ragú, pochopíte rozdíl mezi kupovanými a domácími gnocchi. Naučíme vás pochopit italskou "složitost jednoduchosti" , tedy jak z několika ingrediencí připravíte i doma legendární pokrmy, které se proslavily po celém světě.

Náplň kurzu

Náplň kurzu: 

- Bramborové gnocchi
- Boloňské ragú
- Zeleninové lasagne
- Těstoviny all'Amatriciana
- Spaghetti alle vongole

 

Další kurzy lektora

28 Listopad Úterý 16:30
5 hodin
Slavné dezerty krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
5 Prosinec Úterý 16:30
4 hodiny
Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
14 Prosinec Čtvrtek 16:30
5 hodin
Slavné dezerty krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
10 Leden Středa 16:30
4 hodiny
Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
25 Leden Čtvrtek 16:30
5 hodin
Slavné dezerty krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
8 Únor Čtvrtek 16:30
5 hodin
Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace