Detail kurzu
Tomáš Černý

Napříč tradiční Itálií

V tomto kurzu vás naučíme několik kuchařských technik, bez kterých se v kuchyni neobejdete. Naučíme vás dokonale připravovat klasické masové ragú, pochopíte rozdíl mezi kupovanými a domácími gnocchi. Naučíme vás pochopit italskou "složitost jednoduchosti" , tedy jak z několika ingrediencí připravíte i doma legendární pokrmy, které se proslavily po celém světě.

Náplň kurzu

Náplň kurzu: 

- Bramborové gnocchi
- Boloňské ragú
- Zeleninové lasagne
- Těstoviny all'Amatriciana
- Spaghetti alle vongole

 

Další kurzy lektora

13 Srpen Pondělí 16:00
5 hodin
Jde to i bez masa aneb moderní zeleninové pokrmy jednoduše!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
28 Srpen Úterý 16:00
4 hodiny
Prostě vás naučíme vařit - Italské klasické omáčky a těstoviny
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace