Detail kurzu
Zdeněk Marcín

Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem

Na vaše žádosti jsme připravili další kurz, jak dokonale připravit různé druhy masa a jak jednoduše k nim zhotovit perfektní omáčky, tentokrát pod vedením vynikajícího šéfkuchaře Pražského kulinářského institutu pana Zdeňka Marcína. Tento kurz je vhodný pro amatéry i profesionály.

Náplň kurzu

Náplň kurzu

Techniky a správné postupy při přípravě omáček vhodných k masům, úpravy různých druhů masa, využití kostí, ořezů masa a zeleniny, které jsme doposud vyhazovali a v kuchyni již nikdy nevyhodíme!

- Prsíčko z kukuřičného kuřátka se zeleninou a houbová omáčka

- Bůček ze selátka pečený do růžova se správným výpekem a kedlubnové zelí

- Jehněčí roláda a silná šťáva z jehněčího ořezu

 

 

 

Další kurzy lektora

23 Červenec Pondělí 16:00
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
25 Červenec Středa 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
25 Červenec Středa 16:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
2 Srpen Čtvrtek 16:00
5 hodin
Grilovat dokonale! - NOVINKA
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
6 Srpen Pondělí 16:00
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
7 Srpen Úterý 16:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
9 Srpen Čtvrtek 16:00
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
15 Srpen Středa 16:00
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
16 Srpen Čtvrtek 09:30
5 hodin
Grilování různých druhů masa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
20 Srpen Pondělí 16:00
5 hodin
Velký BURGER kurz
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Srpen Čtvrtek 16:00
5 hodin
Grilovat dokonale! - NOVINKA
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
29 Srpen Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • Druhý díl nové série!
    Druhý díl nové…

    Nová kuchařka z edice Jednoduše a dokonale na téma zelenina a luštěniny.

    Více
  • Nová série!
    Nová série!

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace