Detail kurzu
Zdeněk Marcín

Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem

Na vaše žádosti jsme připravili další kurz, jak dokonale připravit různé druhy masa a jak jednoduše k nim zhotovit perfektní omáčky, tentokrát pod vedením vynikajícího šéfkuchaře Pražského kulinářského institutu pana Zdeňka Marcína. Tento kurz je vhodný pro amatéry i profesionály.

Náplň kurzu

Náplň kurzu

Techniky a správné postupy při přípravě omáček vhodných k masům, úpravy různých druhů masa, využití kostí, ořezů masa a zeleniny, které jsme doposud vyhazovali a v kuchyni již nikdy nevyhodíme!

- Prsíčko z kukuřičného kuřátka se zeleninou a houbová omáčka

- Bůček ze selátka pečený do růžova se správným výpekem a kedlubnové zelí

- Jehněčí roláda a silná šťáva z jehněčího ořezu

 

 

 

Další kurzy lektora

21 Listopad Úterý 09:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
22 Listopad Středa 16:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
29 Listopad Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
29 Listopad Středa 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
4 Prosinec Pondělí 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
6 Prosinec Středa 16:30
5 hodin
Paštiky, terinky a parfait, krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
7 Prosinec Čtvrtek 16:25
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
8 Prosinec Pátek 13:00
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
12 Prosinec Úterý 16:30
5 hodin
Prostě vás naučíme vařit - Tradiční české Vánoce
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
19 Prosinec Úterý 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
20 Prosinec Středa 09:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
20 Prosinec Středa 16:30
5 hodin
Pokrmy z drůbeže - křepelka, kuře, kachna, husa
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
4 Leden Čtvrtek 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
4 Leden Čtvrtek 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
10 Leden Středa 09:30
5 hodin
Úpravy masa, šťávy a omáčky krok za krokem
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
16 Leden Úterý 16:30
5 hodin
Firemní kurz
Dostupnost: Obsazený
0 Kč
18 Leden Čtvrtek 09:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Leden Úterý 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
23 Leden Úterý 16:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
7 Únor Středa 16:30
5 hodin
Hovězí maso v české kuchyni
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
8 Únor Čtvrtek 09:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
14 Únor Středa 09:30
5 hodin
Hovězí masa - dokonalé minutkové úpravy!
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
14 Únor Středa 16:30
5 hodin
Dokonalý steak
Dostupnost: Volný
3 800 Kč
  • Dárkový poukaz
    Dárkový poukaz Radost pro vaše přátele

    Věnujte svým blízkým náš dárkový poukaz na kurz vaření. Vědomosti, které získají, jim zůstanou na celý život.

    Objednat poukaz Ověřit poukaz
  • NOVINKA S PODPISEM AUTORŮ!
    NOVINKA S PODPISEM…

    První kniha z nové série Jednoduše a dokonale-Kuře.

    Více
  • Velká kuchařka Čech a Moravy s podpisy autorů
    Velká kuchařka Čech…

    "Velká kuchařka Čech a Moravy" - bestseller

    Více

Fotogalerie

Videogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace